//A Marta Gento Nutrició cuidem de la teva salut a través dels aliments

A Marta Gento Nutrició cuidem de la teva salut a través dels aliments

“La salut a través dels aliments”

 

Aquesta afirmació és l’essència de les nostres dietes que elaborem a MG Nutrició, dietes basades en l’educació nutricional.

 

Saber com combinar els aliments, quin tipus d’aliment ingerir i en quin moment del dia convé més consumir-los així com en quines quantitats fer-ho, és la clau per viure amb un òptim estat de salut.

 

Moltes vegades només pensem en les calories que porta un aliment cada 100 grams, però no pensem quina quantitat en mengem ni quins més aliments hi afegim per obtenir el plat final i en conseqüència quina és la font de la nostra alimentació.

 

shutterstock_314115053

 

De la mateixa manera, costa molt fer un bon repartiment cronobiològic dels aliments a consumir durant el dia, doncs normalment quan més de gust ve un aliment, és quan menys afavoreix el nostre organisme, sigui per la seva difícil digestió o per ser transformat en excés calòric i conseqüentment acumulat en forma de greix.

 

Importantíssim també, com cuinar els aliments, doncs un mateix aliment cuinat d’una manera o d’una altra pot no tenir res a veure el seu valor calòric i nutritiu. Els condiments utilitzats són un punt a tenir en compte per la qualitat final dels plats.  

Així doncs, si resumim els 5 ítems a tenir en compte cada dia per equilibrar la nostra alimentació, cal pensar en: 

 

1. Quins aliments ingerim? 

2. En quina quantitat? 

3. Com els cuinem?

4. Com els combinem? 

5. En quina hora del dia?

 

shutterstock_539300956

 

A Farmàcia Marta Gento i Marta Gento Nutrició, et podem ajudar a organitzar i respondre totes aquestes preguntes i més.
Som un equip de dues Graduades en Nutrició que dia a dia aprenem i ens formem per fer de la Nutrició un puntal clau de la Nostra Salut.

 

By |2019-05-28T15:45:41+01:00Març 6th, 2017|Nutrició|

About the Author: