/, Uncategorized @ca/Àcid hialurònic, per què està tant de moda?

Àcid hialurònic, per què està tant de moda?

En els darrers temps tothom parla de l’àcid hialurònic, actiu molt utilitzat a nivell mèdic, estètic i últimament cosmètic. Avui t’expliquem perquè està tant de moda:

 

L’àcid hialurònic (AH) és un polisacàrid del tipus de glicosaminoglicans amb enllaços β, que presenta funció estructural, com els sulfats de condroïtina.

 

En el nostre organisme es troba de forma natural i destaca la seva concentració en les articulacions, els cartílags i la pell. Per exemple, un home mitjà de 70 quilograms de pes pot tenir una quantitat total de 15 grams d’àcid hialurònic en el seu cos. Tot i això, la nostra pell sintetitza i degrada de forma diària 1/3 aproximadament d’aquest hialurònic. A mesura que ens anem fent grans, anem perdent aquesta capacitat de síntesi i com a conseqüència la pell tendeix a la deshidratació i a la pèrdua de densitat i turgència.

 

El seu principal súper poder és la seva gran capacitat de retenció d’aigua, pot fer fins a 1000 vegades el seu pes. Per tant, és una molècula indispensable per a la hidratació de la pell.

 

Aquesta característica, fa que molts laboratoris dermatològics hagin incorporat a la seva formulació aquest principi actiu tant interessant.

 

Una altra forma d’aportar àcid hialurònic a la nostra pell és a través de comprimits. Enriquir la nostra pell des de l’interior ens permet obtenir uns resultats molt més notables. Ingredients com el manganès que ajuda a que el nostre organisme sintetitzi millor l’àcid hialurònic, o la glucosamina que precisament és un actiu que ajuda a la generació del mateix, són alguns dels components claus que un comprimit ha de posseir per aportar-li a la teva pell tot el que necessita.

 

Aquesta és la nostra recomanació de productes amb àcid hialurònic:

 

SKINCEUTICALS Hyaluronic ACID INTENSIFIER

 

acid-hialuronic_Intensifier_skinceuticals

 

Un sèrum corrector multi-funcional que ajuda

a augmentar els nivells d’àcid hialurònic de la pell

Augmenta un 30% els nivells d’àcid hialurònic de la pell

Redueix l’aparença de les línies d’expressió per a una pell més ferma i suau

Aporta una hidratació de llarga durada que millora visiblement la textura de la pell

Sense colorants ni parabens

Ideal per a tot tipus de pells

Aplicar dia i nit abans de la crema habitual

 

SANTÉ VERTE Acido Hialurónico Complex

 

acido-hialuronico-complex-sante-verte-30-comprimidos

Àcid hialurònic reforçat amb col·lagen, aminoàcids i vitamina C

1 comprimit al dia, durant 2 o 3 mesos.

Continuar més temps si és necessari.

 

A Farmàcia Marta Gento et podem oferir aquests i altres productes que continguin àcid hialurònic, a més del nostre consell personalitzat en funció de les necessitats de la teva pell.


 

By |2019-05-28T15:45:35+01:00November 6th, 2017|Dermocosmètica, Uncategorized @ca|

About the Author: