//Amanides saludables i baixes en calories

Amanides saludables i baixes en calories

Us proposem per aquest estiu unes receptes d’amanides fresques i saludables, a més baixes en calories.

¡Esperem que us agradin!.

 

Amanida d’alvocat, mango i llagostins:

Ingredients: 1/2 mango, 1/2 alvocat, 10 llagostins bullits. Amaniment amb oli d’oliva verge.

 

Amanida de síndria amb formatge fresc

Ingredients: Rodanxa de síndria, 100 gr de formatge fresc 0%. Amaniment amb d’oliva verge i concentrat de mòdena. Tallar a trossos tot. Barrejar bé i amanir.

 

Carpaccio de meló amb pernil salat

Ingredients: tallar ben fi el meló fins a cobrir el plat, afegir 80 gr de pernil a forma d’ encenalls. Amanir amb oli d’oliva i unes fulles de menta.

 

carpa

 

 

Amanida de cranc amb canònics i pera

Ingredients: 1 bossa de canònics, 1/2 pera, 6 barritas de cranc. Amaniment amb vinagreta d’oli d’oliva verge, mostassa. Posar com a base els canònics. Tallar la pera a fines rodanxes i cobrir els canònics.

 

Amanida de poma, pollastre i enciam

Ingredients: 1/2 poma, 100 gr de pollastre, enciam , tomàquets cherry, 10 panses sense os. Amaniment amb oli d’oliva verge i vinagre de poma.

 

amanida-poma-caramelitzada

 

Amanida de cogollos amb taronja i pipes

Ingredients: 1 cogollo ben trossejat, 1 / 2 taronja tallada a daus, 20 gr de pipes de carabassa . Amaniment amb oli d’oliva verge barrejat amb el suc de la mitjana taronja restant.

 

Amanida d’espàrrecs amb salmó fumat

Ingredients: una base d’enciam , afegir 1 pot de esparràrrecs blancs embolicats amb finas llàmines de salmó fumat ( 100 gr de salmó aprox ). Amanir amb oli d’oliva verge.

 

Amanida de tomàquet, patates i bacallà

Ingredients:  Bullir a rodanxes 1 patata. Colocar-les al fons del plat. Al damunt afegir 2 tomàquets tallats a rodanxes ben fines fines. Amanir amb oli, sal i pebre. Afegir 100 gr de bacallà desalat tallat ben fi a manera carpaccio. Afegir olives negres per decorar.

 
Cod, potatoes, tomato and black olives salad

 

Carpaccio de pernil york amb rúcula i parmesà

Ingredients: 60 gr de pernil dolç a fines rodanxes, 40 gr de formatge parmesà a encenalls i un grapat de rúcula. Cobrir la base del plat amb el pernil york i en la part central posar la rúcula. Espolvorejar amb els encenalls de parmesà. Amanir amb oli d’oliva extra.

 

 Amanida de remolatxa, endívies i nous

Ingredients: 1 endívia, 50 gr de remolatxa cuita, 30 gr de nous pelades. Trossejar l’endívia i la remolatxa. Afegir les nous i amanir amb oli d’oliva verge barrejat amb el suc de la remolatxa.

 

¡¡Deliciosses veritat!! Bon apetit 😉

By |2019-05-28T15:45:38+01:00July 8th, 2017|Nutrició|

About the Author: