//Caiguda del cabell…Com podem ajudar-te?

Caiguda del cabell…Com podem ajudar-te?

La caiguda del cabell és l’estrella de les preocupacions capil·lars. Sobretot en determinades estacions, com a la tardor o a la primavera, gairebé tots notem que se’ns cau més.

 

Quin són els símptomes de la caiguda del cabell?

 

Més cabells del normal al coixí, a la dutxa o després de raspallar-nos. Es considera normal una caiguda diària de 50 a 150 cabells. Però, més enllà de l’estacionalitat, i sobretot en el cas dels homes, també influeix la genètica, ja que es veu una predisposició a la calvície quan existeixen antecedents familiars. L’alimentació, les anèmies, l’estrès o intervencions quirúrgiques també poden ser factors desencadenants.

 

Avui et volem parlar de 3 productes per la caiguda del cabell que pensem que et poden ajudar…

 

Tractament Anticaiguda

 

Aminexil Clinical 5 Dercos ( A escollir per home o per dona)

caiguda cabell aminexil

Una exclusiva combinació d’Aminexil, molècula de referència amb eficàcia provada contra la caiguda del cabell, amb 5 ingredients actius, per una acció més complerta. Des de l’arrel, ajuda a la fixació del cabell al cuir cabellut. A les puntes, promou que les fibres estiguin més fortes i resistents.

 

Tractament intensiu:

1 mono dosi al dia durant 6 setmanes.

Pot aplicar-se en cabell sec o mullat.

Tractament de manteniment:

3 mono dosis a la setmana.

 

Dercos Neogenic Gel Fluid

Tractament De Renaixement Capil·lar

 

dercos neogenic caiguda cabell

 

El 1er tractament de renaixement capil·lar amb STEMOXYDINE al 5%. La cabellera es redensifica amb un efecte volum immediat després de l’aplicació.

+1700 CABELLS NOUS EN 3 MESOS.

1 aplicació al dia durant 3 mesos.

 

Ritual Densisolutions

 

densisolutions caiguda cabell

 

El ritual per recuperar una veritable massa capil·lar

Més gruix, més resistència i més cabells gràcies al ritual Densi-Solutions compost per Xampú densificador, Bàlsam densificador reconstituent i la Cura Concentrat.

Una associació d’actius amb eficàcia clínicament provada.

A les 6 setmanes, recrea una veritable massa capil·lar: més gruix, més resistència i més cabells.

XAMPÚ densificador: aplicar sobre el cuir cabellut i sobre el cabell mullat i fer un massatge amb delicadesa abans d’aclarir.

BÀLSAM densificador: aplicar sobre el cuir cabellut i fer massatges, estendre pel cabell fins a les puntes, deixar actuar durant 1 minut i aclarir.

CURA CONCENTRAT: dividir el cabell en 5 seccions, aplicar 4 vaporitzacions a cada secció i fer massatges amb les mans per ajudar a que el producte penetri.

 

Si tens qualsevol dubte sobre la caiguda del cabell, vine a la farmàcia i t’assessorarem quin és el millor tractament per tu.

Laura Fabra
Graduada en dietètica i Nutrició

 

By |2019-05-28T15:45:32+01:00Març 19th, 2018|Dermocosmètica|

About the Author: