/, Uncategorized @ca/Consells per conservar la línia els dies de Nadal!

Consells per conservar la línia els dies de Nadal!

 

Les festes de Nadal, són dies que sovint omplim les taules amb menjars molt calòrics i que per suposat, mengem molt més del normal.

A continuació us dono uns quants consells per a mantenir al màxim un estil de vida saludable i no sobrecarregar el nostre organisme.

1.       Com que són dies que solem anar a casa de familiars i/ o amics, anar-hi caminant o amb transport públic baixant alguna parada abans per caminar una estoneta.

2.       Pujar i baixar les escales caminant i no pendre l’ascensor , si no és imprescindible.

3.       Procurar no arribar a taula amb massa gana, és a dir no deixar d’esmorzar pensant en què dinarem bé, o no dinar pensant en què soparem massa. Per esmorzar es podría fer una infusió depurativa i dues torrades de pà integral amb pavo o pernil dolç.

4.       Els dies festius, procurar menjar de tot però amb quantitats moderades ( va molt bé usar plats de postre per menjar els plats principals, així no incrementes tant les quantitats ) i mai repetir.

5. Per sopar  no és bò anar-se’n a dormir sense menjar res i que per tant es recomana pendre un caldo vegetal o un puré de verdures sense patata.

6.       Els àpats no festius, procurar que siguin suaus, incrementar el consum de brous vegetals, purés de verdures, ou dur, peix blanc al papillot o a la planxa i piña natural.

7.       No afegir pà ni derivats als àpats festius.

8.       Controlar el consum d’alcohol i de begudes ensucrades o gasoses.

9.       No abusar dels dolços i menys desprès d’haver realitzat un àpat copiós. Són calories que no necessitem i que per tant s’acumulen directament en forma de greix.

Si voleu saber quins complements alimentaris us poden ajudar en aquests dies si teniu tendència a engreixar-vos, a tenir molesties digestives, …podeu llegir el nostre blog “Consells naturals per combatre els excesos de Nadal

 
 

foto-equip

 

Molt Bones Festes a tot@s!!

 
 
 

By |2019-05-28T15:45:34+01:00December 20th, 2017|Nutrició, Uncategorized @ca|

About the Author: