//La cel.lulitis, la podem eliminar?

La cel.lulitis, la podem eliminar?

L’enemic número 1 de totes les dones: LA CEL·LULITIS. Apareix quan menys t’ho esperes i quan ho fa costa molt de fer-la desaparèixer. Però no et preocupis, avui et donarem el secret per combatre-la i acabar amb ella!!


Abans però, convé saber que és la cel.lulitis i per què es forma…

 

 

La cel·lulitis és un desordre funcional i estètic que es produeix per l’acumulació de greix, líquid i toxines . Afecta principalment a les dones, 9 de cada 10 la patim en major o menor grau. Habitualment es localitza als malucs, cuixes i abdomen i les causes poden ser varies: hereditàries, pel tipus d’alimentació, sedentarisme, mala circulació, canvis enzimàtics i hormonals i l’estat d’ànim (estrès, ansietat o depressió). Com es forma?? Quan es descompensa l’equilibri entre lipogènesi (emmagatzematge de greixos) i la lipòlisi (eliminació), els adipòcits s’inflen per guardar totes les reserves addicionals i augmenten la seva capacitat per captar sucres; aquest excés de glucosa provoca l’enduriment de les fibres de col·lagen, que asseguren l’elasticitat de la pell.

Ja em comentat que hi ha factors que afavoreixen la cel.lulitis , com la vida sedentària o una dieta desequilibrada. Però si ja fas esport de forma regular, has eliminat del teu dia a dia els sucres i els greixos i tot i així no desapareix…

 

Pren nota d’aquestes REGLES bàsiques per combatre la cel.lulitis:

 

 • Utilitza un tractament anticel·lulític diàriament: t’ajudarà a millorar l’aspecte de la pell, a reduir visiblement la pell de taronja i a aportar un efecte reductor en zones localitzades.
 • Sigues constant: és important l’aplicació de productes de forma rutinària. L’ideal és fer-ho tant de dia com de nit. I no et centris en els mesos previs a l’estiu: no n’hi ha prou amb un tractament de xoc, sinó que has de fer servir un tractament anticel·lulític durant tot l’any.
 • Tria productes que tinguin actius com la cafeïna: és el favorit per tractar la cel·lulitis per la seva acció lipolítica, drenant i estimulant de la microcirculació.

   

  masajes-para-quitar-la-celulitis

 

 • Incorpora un massatge a la teva rutina anticel.lulítica diària: si apliques el producte fent un massatge de la zona, milloraràs els efectes visibles del tractament. A més, el massatge estimula l’absorció dels ingredients actius del tractament, ajuda a reduir la sensació d’inflor i afavoreix l’eliminació de residus o toxines.
 • Exfolia la teva pell setmanalment: per tal que la crema pugui penetrar millor, és important exfoliar-la prèviament per eliminar les cèl·lules mortes.
 • Per aconseguir uns resultats més ràpids pots complementar-ho amb algun tractament via oral (nutricosmètica).

 

El nostre consell per eliminar la cel.lulitis…

 

 • NUXE BODY SERUM MINCEUR, aplicat matí i nit disminueix un 74% l’aspecte de taronja i 2cm de volum.

Per a resultats més ràpids….

nuxe body serum mineaur

 • ADIPROX, amb extracte de té verd. 15ml al dia són suficients per activar el metabolisme del teixit adipós.

 

 

adiprox-celulitis

 

Laura Fabra
Graduada en dietètica i Nutrició

By |2019-05-28T15:45:40+01:00April 24th, 2017|Dermocosmètica|

About the Author: