/, Uncategorized @ca/Martiderm, una ampolla per a cada moment i tipus de pell

Martiderm, una ampolla per a cada moment i tipus de pell

Avui ens agradaria parlar de la reina de les reines: LES AMPOLLES MARTIDERM!!

 

Com ja sabeu molts de vosaltres, els productes més coneguts del laboratori Martiderm són les seves ampolles!! Quin és el seu secret? PROTEOGLICANS I VITAMINA C.

 

Propietats dels PROTEOGLICANS

Els proteoglicans són macromolècules naturals capaces de restaurar les cèl·lules epidèrmiques, restablint les funcions de la pell, les seves propietats mecàniques i el seu aspecte fisiològic. Entre les activitats que desenvolupen els proteoglicans dins el teixit conjuntiu cal destacar les següents: incrementen la proliferació i el metabolisme cel·lular, tenen acció antiinflamatòria, acceleren els processos de cicatrització, regulen el contingut aquós i la seva capacitat de retenció hídrica.

La vitamina C

L’àcid ascòrbic o vitamina C és una querolactona amb diverses funcions fisiològiques: actua com a cofactor de múltiples enzims implicats en la síntesi del col·làgen, desenvolupa un paper protector sobre la p-fenil-pirúvic-oxidasa implicada en el metabolisme de la tirosina (pigmentació) i estimula la síntesi de col·làgen (multiplicant per quatre la producció d’aquest en els fibroblasts), proteoglicans i altres constituents orgànics de la matriu intercel·lular. Té gran capacitat antioxidant, ja que actua neutralitzant el dany cel·lular provocat pels radicals lliures, reduint la hiperpigmentació de la pell i millorant l’aparença de la pell fotoenvellida. A més és essencial per mantenir la integritat de l’organisme, especialment per a la reparació del teixit connectiu i la formació de col·làgen.

Martiderm té 5 línies de tractament:

– Liposomes
– Proteoglicans
– Proteoglicans amb FPS
– Photo age
– SkinComplex

A més, també trobem les de tractament més específic:

-Night Renew
– Flash

 

ampollas-martiderm

MARTIDERM LIPOSOMES

Aquestes tenen un 3% de proteoglicans, liposomes de Vitamina C i E i a més contenen extracte de glicòlic d’Hammamelis . Està indicat per a pells sensibles i reactives i pells mixtes. Textura oil-free i molt més lleugera. A banda, té acció calmant de la pell (per l’extracte d’hammamelis).

 

MARTIDERM PROTEOGLICANS

Amb un 5% de Vitamina C i 3% de Proteoglicans. Està indicada per a pells normals a seques i deshidratades: Prevenen i disminueixen arrugues i posseeixen un alt poder reafirmant.

 

MARTIDERM PROTEOGLICANS FPS

Amb un 3% de proteoglicans , 5% de Vitamina C, Vitamina F i filtres solars UVA i UVB. Indicades per a pells seques/mixtes. Perfecte per utilitzar durant el dia; aquestes ampolles prevenen i tracten les arrugues, reafirmen la pell, incrementen la hidratació i, a més, et protegeixen de les radiacions solars.

 

MARTIDERM PHOTOAGE

Amb un 15% de vitamina C pura i un 3% de proteoglicans. A més, contenen vitamines A, E i F i una molècula patentada per Martiderm, Repair Complex®, el qual és un reparador cel·lular molt potent. Indicades per a tot tipus de pell, sobretot si el que busques és aportar lluminositat a la pell.

 

MARTIDERM SKINCOMPLEX

La més completa de totes, amb un 5% de Proteum89 ® (proteoglicans d’última generació), 15% de vitamina C pura, i un 5% de vitamines A, E, F i B5. Fórmula anti- edat global i adequat per tot tipus de pell.

 

MARTIDERM FLASH

Amb un 5% de Proteïnes Tensores, Àcid Hialurònic, SilIci i partícules “Soft Focus”, aconseguim una acció immediata antifatiga i lífting. La pell queda molt lluminosa i és ideal perquè el maquillatge quedi perfecte!

 

MARTIDERM NIGHT RENEW

Fórmula a base d’hidroxiàcids (10%), un 5% de col·lagen marí i un 0.5% d’àcid hialurònic. Són perfectes per realitzar un peeling suau. La seva concentració amb AHA ens ajuda a corregir imperfeccions i uniformitzar la textura de la pell aconseguint una major suavitat i fermesa.

Aquí teniu un quadre resum de les ampolles Martiderm. Esperem que us sigui d’utilitat.

 

ampollas-martiderm

 

No us perdeu la última novetat!! Pròximament a Farmàcia Marta Gento. 

Laura Fabra
Graduada en dietètica i Nutrició

 

By |2019-05-28T15:45:32+01:00February 12th, 2018|Dermocosmètica, Uncategorized @ca|

About the Author: