Medicina bioreguladora2017-05-01T17:33:01+01:00

MEDICINA BIOREGULADORA

La medicina bioreguladora és una lternativa eficaç i segura per a tots els pacients

La Medicina Bioreguladora és una teràpia natural que afavoreix l’autoregulació dels sistemes biològics per la seva auto curació.

Amb la medicina bioreguladora s’utilitzen fàrmacs naturals combinats en micro concentracions que recolzen la capacitat d’auto regulació biològica per mitjà de la detoxificació, drenatge, i l’estimulació dels mecanismes de defensa.

Quines són els avantatges de la medicina bioreguladora?

medidina bioreguladora barcelona

Els medicaments bioreguladors permeten abordar nombroses malalties més comunes, com per exemple els reumatismes, artrosis, trastorns inflamatoris, estats gripals i refredats, al·lèrgies, alteracions de la son.

La medicina bioreguladora és compatible amb els tractaments mèdics convencionals i a més existeixen nombrosos estudis clínics realitzats en pacients que avalen la seva seguretat i tolerància.

medicina bioreguladora

Es tracta d’una alternativa eficaç i segura per a tots els pacients, sent especialment útils en els més delicats o en aquells on les defenses estiguin disminuïdes; és el cas dels nens, persones al·lèrgiques, pacients polimedicats amb tractaments de llarga durada o durant l’embaràs, seguint sempre les recomanacions del seu metge.

medicina bioreguladora en barcelona

Aquests medicaments, gràcies a la seva composició, no tenen efectes de dopatge, doncs cap dels seus components està inclòs en la llista WADA, per la qual cosa resulten molt útils en els esportistes.

Demana hora ONLINE amb la nostra especialista en medicina natural

¡CÒMODAMENT DES DE CASA!

Demanar hora

TU DECIDEIXES COM:

SERVEI PRESENCIAL

SERVEI ONLINE: CONNECTA’T PER SKIPE