Nutrició2017-04-03T08:41:24+01:00

MG NUTRICIÓ

La salut a través dels aliments

DIETES PERSONALITZADES

dietoterapia barcelona

Dietoteràpia

Vols millorar, prevenir o curar una patologia determinada com per exemple la diabetis, colesterol, oncologia,…a través d’una dieta personalitzada. A MGN te l’elaborem!

dietes per perdre pes barcelona

Dietes per perdre pes

Elaborem dietes per perdre pes d’una forma personalitzada, i duradora en el temps sense efecte rebot.

dietes esportistes barcelona

Dietes per esportistes

Si practiques esport i vols mantenir la línia una perfecta composició corporal obtenint el màxim rendiment sense tenir mancances nutricionals és important ajustar la dieta de forma personalitzada i controlada periòdicament.

dietes per nens barcelona

Dietes infantils

A MGN Sabem que la Nutrició és un dels factors més importants que determinarà el creixement i benestar del nadó. Per això en aquells casos en què el nadó pot necessitar d’una alimentació especial, desenvolupem una dieta personalitzada i amb controls periòdics i exhaustius.

clicat salut

Marta Gento

Llicenciada en Farmàcia. UB Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Universitat Alfonso X el Sabio, Madrid. Diplomada en homeopatia.
Farmacèutica de vocació i tradició, graduada en nutrició humana i dietètica, i diplomada en homeopatía.
He dedicat gran part de la meva trajectòria professional a estudiar , analitzar I desenvolupar la base d’ aquest projecte: ” La importància de l’ alimentació en la salut humana, entenent que aquesta és la clau del benestar físic i mental”

EL NOSTRE MÈTODE NUTRIFARMA

A MG Nutrició & Salut seguim el mètode Nutrifarma amb la finalitat que d’arribis a un òptim estat de salut a través de la nutrició.

Anàlisi composició corporal

Realitzem una dieta terapèutica totalment personalitzada, perquè puguis seguir una dieta adaptada al teu ritme de vida i els teus gustos.

Dietes personalitzades

Realitzem una dieta terapèutica totalment personalitzada, perquè puguis seguir una dieta adaptada al teu ritme de vida i els teus gustos.

Seguiment setmanal

Fem un seguiment setmanal, no hi ha dietes preestablertes, la realitzem conjuntament amb el pacient en cada cita segons l’evolució de la seva composició corporal el seu consum calòric i la valoració física.

Equip multidisciplinar

Treball amb un equip multidisciplinar format per un equip mèdic, un entrenador personal i un cuiner per englobar tots els factors que intervenen en l’àmbit nutricional.

Intoleràncies alimentàries

Valorem possibles Intoleràncies alimentàries mitjançant diversos tests en funció de les necessitats de cada pacient: Test food detective, test lliberació d’histamina aliments, tests permeabilitat intestinal, test dèficit dao, tests genètics d’ última generació,…

INTOLERÀNCIES ALIMANTÀRIES
¿Estàs diagnosticat d’una Intolerància alimentària o tens sospites?

Si et sents inflat, tens digestions difícils, estàs cansat, no dorms ni descanses correctament, tens dolors musculars, mal de cap, sequedat de pell o alteracions del trànsit intestinal, cal valorar si existeix alguna intolerància alimentària. Realitzem diferents tipus d’ anàlisis segons la teva necessitat:

Mesura la reacció de 59 Ig Gs d’aliments molt comuns , presents en la nostra alimentació habitual.

Mesura el grau d’histamina basal i el grau d’alliberació d’histamina de cada individuo enfront de diferents aliments seleccionats.

Per valorar una possible deficiència de l’enzim diaminooxidasa.

Analitzen deficiències enzimàtiques tals com deficiència de lactasa ( intolerància a la lactosa).

Basat en la mesura de la proteïna de Betalactoglobulina, el qual valora l’estat de la mucosa intestinal, font principal d’immunitat del nostre organisme.
Perfil d’àcids grassos: Consisteix en una valoració del nostre perfil lipídic, doncs podem evitar i millorar processos inflamatoris crònics i rics cardiovasculars.

De factors de salut per aplicar el tractament dietètic especific en cada cas.

Demana hora ONLINE al nostre servei de MG Nutrició

¡CÒMODAMENT DES DE CASA!

Demanar hora

TU DECIDEIXES COM:

SERVEI PRESENCIAL

SERVEI ONLINE: CONNECTA’T PER SKIPE

RESERVA HORA ONLINE AL NOSTRE SERVEI DE MG NUTRICIÓ

ATENCIÓ: Si és la vostra PRIMERA VISITA, reserveu 2 sessions, que sumaran 1 HORA.

Nutrició
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Nom
Cognom
Email
Telèfon
Missatge
Invalid code
Gràcies per la seva reserva. De seguida rebrà la confirmació per email.
OK