//Quin tractament natural per l’ al.lèrgia poder prendre per millorar els símptomes

Quin tractament natural per l’ al.lèrgia poder prendre per millorar els símptomes

Comença la primavera , i encara que hi ha persones que pateixen els símptomes d’al·lèrgia durant tot l’any, és una de les estacions on trobem que el número d’afectats i les consultes augmenten. Per això ens ha semblat molt interessant fer aquest blog sobre quin tractament natural per l’al.lèrgia us podem proposar.

 

Les al·lèrgies expressen una resposta exagerada del sistema defensiu de l’individu front un agent agresor, ja que segurament és reconegut com perillós, encara que no ho sigui.

 

Actualment existeixen moltes opcions medicamentoses, però com volem remarcar en aquesta secció, formem part de la natura, i ella ens aporta molts principis actius naturals que ens ajuden a mantenir i equilibrar la nostra salut i el nostre cos.

 

Tractament natural per l’al.lèrgia

 

Aquests són alguns dels productes naturals que hem seleccionat per millorar els símptomes de l’ al.lèrgia:

 

 – Olis essencials per combatre símptomes i fer una bona prevenció: té de labrador, mançanilla alemanya, pastanaga, llaurer, jengibre, llimona. Ens ajuden a disminuir les concentracions d’histamina, augmentar els nivells de cortisol quan faci falta, i d’altres que detoxifiquen. Es podem prendre via oral o tòpica.

 

Extractes de plantes com l’helicriso, l’hyssopus, el groseller negre, la fumaria. I hauríem d’utilitzar plantes que drenen fetge i ronyó.

 

helicrisio-flores

 

– Complementar amb prebiòtics i probiòtics per tal de restaurar la mucosa intestinal i reequilibrar el sistema immunològic amb la meta d’augmentar la tolerància.

 

Homeopatia, que també ens ofereix la possibilitat de plantar-li cara a les al·lèrgies, en aquest cas haurem de seleccionar amb més precisió els remeis en funció dels signes i símptomes que es presenten.

 

  • I que no faltin els antioxidants, com la vitamina C de la qual existeixen al mercat fórmules d’alta absorció com les formes no àcides o les liposomals, la quercitina, els bioflavonoides, polifenols, els superfoods que ara estan molt de moda, etc.

 

Una bona estratègia per tractar l’ al.lèrgia és començar un tractament uns mesos abans de l’època en què patim.

 

A Farmàcia Marta Gento ens agrada personalitzar els tractaments, i després d’una bona anamnesi, recomanem el tractament natural per l’ al·lèrgia més adient per tu.

Així que, si tens algun símptoma al·lèrgic, bé sigui estacional, o de caràcter més crònic, vine al nostre servei MG Medicina natural i t’oferirem el millor tractament natural per l’al.lèrgia. Consulta’ns!

Marina Pérez

Llicenciada en Farmacia per la Universitat de Barcelona
Especialista en Naturopatia per l’Escola de teràpies naturals Cenac Barcelona
Teràpia Floral

 

By |2019-05-28T15:45:40+01:00Març 29th, 2017|Medicina Natural|

About the Author: