//Com aconseguir un bon bronzejat aquest estiu?

Com aconseguir un bon bronzejat aquest estiu?

Ja tenim l’estiu aquí i tots volem lluir un bronzejat bonic! Però compte, no tot val per aconseguir-ho…

 

Avui et donarem 5 consells bàsics per evitar les cremades solars i aconseguir un bronzejat 10!!

  1. Escull un factor de protecció (SPF) adequat per al teu tipus de pell.Has de tenir en compte quin és el teu fototipus per escollir una protecció adequada. El fototipus és el que ens indica la sensibilitat personal al sol i la capacitat de bronzejar segons el color de la pell, el cabell i els ulls. Per norma general, podem classificar-lo segons aquestes característiques:
  • Fototipus I: persones de pell molt pàl·lida, generalment pèl-rojos, gairebé sempre es crema, mai es bronzeja i sol patir reaccions foto al·lèrgiques en exposar-se de manera perllongada a la llum solar directa. Protecció mínima recomanada 50 SPF.
  • Fototipus II: persones de pell blanca, sensible i delicada, en general de cabells rossos o clars. Igual que les de fototip I, amb prou feines es bronzeja, amb reaccions fotoal·lèrgiques en cas d’exposició perllongada al sol. Protecció mínima recomanada 50 SPF.
  • Fototipus III: és el fototipus més comú entre els europeus, corresponent a persones amb cabells castanys i pells intermèdies, que enrogeixen primer i es bronzegen després de la seva exposició al sol. Protecció mínima recomanada 50-30 SPF.
  • Fototipus IV: pertany a les persones de cabells negres, de pells fosques que es bronzegen amb rapidesa en exposar-se al sol directe. Protecció mínima recomanada 30 SPF.
  • Fototipus V: persones de pell morena, rarament es crema, pigmentació fàcil i intensa, ja que sempre presenta reacció de pigmentació immediata Protecció mínima recomanada 30-20 SPF.
  • Fototipus VI: persones de pell molt fosca, no es crema mai i la seva pell es pigmenta intensament. Protecció mínima recomanada 20 SPF.

 

      2.  Aplicar la quantitat suficient de protector solar.

 

           La recomanació és d’uns 7 grams per la cara i uns 35 grams per al cos. Perquè sigui més fàcil… Aplica            2 capes: una a casa i una altra quan arribis al lloc on vagis a prendre el sol.Recorda repetir l’aplicació            cada 2 hores i després de cada bany, encara que el protector sigui resistent a l’aigua.

 
protector-solar

 

 

    1. Hidratar-se per restaurar la pell.S’ha de beure molta aigua i fer una dieta rica en fruites i verdures per evitar una deshidratació i a la vegada és molt important també hidratar la pell. Degut a l’ exposició solar la pell transpira més i per tant perd més aigua, per això convé que durant aquesta època insistim més en l’aplicació de sèrums hidratants abans del ritual de tractament diari i inclòs aplicar 1-2 cops setmana alguna mascareta hidratant.

               4.                                                  Protegir la pell des de l’interior.

Existeixen al mercat suplements alimentaris que contenen ingredients actius per ajudar a millorar la resistència de la pell al dany solar, del foto-envelliment i de l’aparició de taques. Aporten una protecció homogènia i uniforme de tota la superfície corporal arribant a zones (ulls, mucoses, pèl…) a on no arriba la protecció tòpica.

 

       5. No t’oblidis del aftersun.

És fonamental perquè la pell recuperi la hidratació, suavitat i flexibilitat. D’aquesta manera            aconseguiràs calmar la pell i a més aconseguiràs un bronzejat més durador.   

 

 

El nostre consell… 

 

ANTHELIOS XLSPF 50+ BRUMA INVISIBLE ULTRA Lleugera

 

 Bruma fresca de ràpida absorció. Acabat sec i invisible. Fragància agradable i lleugera per al màxim confortApta per a pells sensibles.

ANTHELIOS XLSPF 50+ BRUMA INVISIBLE ULTRA Lleugera

 

 

POSTHELIOS GEL FONDANT LA ROCHE PO

Repara, suavitza i restaura els lípids de la pell que es troba sota l’estrès de l’exposició al sol.

POSTHELIOS GEL FONDANT LA ROCHE POSAY

 

HELIOCARE Ultra-D CÀPSULES

Indicat per pells amb intolerància al sol, fototipus molt clars, taques cutànies, fotoenvelliment, pells sotmeses a tractaments fotosensibilitzants, pells reactives i pells amb dany actínic.

Recomanació: 1 càpsula/dia

heliocare-ultra-caps-30-caps

 

By |2019-05-28T15:45:38+01:00July 3rd, 2017|Dermocosmètica|

About the Author:

One Comment

  1. […] perjudicials. Com ja hem dit en altres entrades del blog (Últimes novetats en protecció solar, Com aconseguir un bon bronzejat aquest estiu?), és el causant de milions de càncers cutanis cada any i del 80% de l’envelliment de la nostra […]

Comments are closed.