MG MEDICINA NATURAL I INTEGRATIVA

Naturopatia i teràpies naturals

TERÀPIES NATURALS QUE T’OFERIM

Aromateràpia

A Farmàcia Marta Gento t’oferim l’ aromateràpia dintre del nostre ventall de teràpies naturals, doncs és una teràpia molt eficient. L’aromaterapia restableix l’equilibri i harmonia del cos i de la ment, aprofitant les propietats dels olis essencials extrets de les plantes aromàtiques.

Fitoteràpia

A Farmàcia Marta Gento sabem que molts preparats de plantes medicinals ens poden arribar a resultar una bona solució per diferents alteracions de la salut. ¡Escollim el tractament natural amb fitoteràpia més adient pel teu cas!

Medicina bioreguladora

La Medicina Bioreguladora és una teràpia natural que promou l’autoregulació dels sistemes biològics per a la seva pròpia curació. Amb la medicina bioreguladora s’utilitzen fàrmacs naturals combinats en micro concentracions que recolzen la capacitat d’auto regulació biològica per mitjà de la detoxificació, drenatge, i l’estimulació dels mecanismes de defensa.

Nutrició cel·lular activa

La nutrició cel·lular activa, identifica els eventuals excesos/mancances, causants dels origens dels desequilibris, per tal de reestablir un estat òptim de salut. Fem servir un programa informatitzat IoMET®, exclusiu de NUTERGIA, mitjançant un qüestionari individualitzat, que ens permet establir un adequat perfil nutricional.

Medicina ortomolecular

La medicina ortomolecular és útil quan detectem que hi ha desequilibris moleculars i que aquests es poden corregir mitjançant la suplementació amb molècules nutritives tals com vitamines, minerals, aminoàcids, enzims…

Sals de Schüssler

Amb les sals de Schüssler ajudem a l’organisme a compensar alteracions en la distribució i absorció dels minerals. Garantint l’absència d’ efectes secundàris.

Flors de Bach

Amb les Flors de Bach t’ ajudem a restablir l’equilibri emocional perdut.
Per això les Flors de Bach, són beneficioses tan per la salut psicològica com per estimular la capacitat propia del cos per guarir-se a si mateix.

Homeopatia

L’homeopatia és un mètode terapèutic per la prevenció, alleujament o curació de malalties utilitzant remeis d’origen natural, basant-nos amb el principi de similitud i dosis infinitesimal.
La nostra homeòpata tracta als pacients de forma molt individualitzada segons la manifestació dels símptomes, i tenint en compte també la seva personalitat fent un estudi personalitzat complert.

CLICAT SALUT NATURALMENT

Atenem a les persones de manera integral amb l’objectiu d’ajudar a restaurar i harmonitzar la salut, tant en la vessant preventiva com terapèutica.
Utilitzem teràpies per potenciar la capacitat regeneradora i curativa que el nostre cos té, seguint els principis fonamentals del criteri naturista.

Marina Pérez

Llicenciada en Farmacia per la Universitat de Barcelona
Especialista en Naturopatia per l’Escola de teràpies naturals Cenac Barcelona
Teràpia Floral

“La salut és l’estat natural de l’home, i la naturalesa és la que guareix” (Hipócrates)

Demana hora ONLINE al nostre servei

CÒMODAMENT DES DE CASA!

TU DECIDEIXES COM:

SERVEI PRESENCIAL
SERVEI ONLINE: CONNECTA’T PER SKIPE

RESERVA HORA ONLINE AL NOSTRE SERVEI DE MEDICINA NATURAL

ATENCIÓ: Si és la vostra PRIMERA VISITA, reserveu 2 sessions, que sumaran 1 HORA.

Medicina natural i integrativa
Monday
Tuesday
Wednesday
Thursday
Friday
Saturday
Sunday
Name
Surname
Email
Phone
Message
Invalid code
Thank you for booking online. Your reservation will be confirmed by e-mail.
OK

BLOG MG MEDICINA NATURAL


MENÚ NAVEGACIÓ
  • DEIXAR DE FUMAR
  • SISTEMA PERSONALITZAT DOSIFICACIÓ
  • MEDICINA NATURAL I INTEGRATIVA
  • MG NUTRICIÓ
  • CLUB NADÓ
  • BLOG
SEGUEIX-NOS!
DADES DE CONTACTE
Via Augusta, 49 · 08006 Barcelona

Tel. 932 18 48 19 · Fax. 934 15 68 45 | Email: info@farmaciamartagento.com

HORARI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Obert 365 dies
De dilluns a divendres de 8 a 22h
Dissabtes, diumenges i festius de 9 a 22h