MEDICINA BIOREGULADORA

La medicina bioreguladora és una lternativa eficaç i segura per a tots els pacients

La Medicina Bioreguladora és una teràpia natural que afavoreix l’autoregulació dels sistemes biològics per la seva auto curació.

Amb la medicina bioreguladora s’utilitzen fàrmacs naturals combinats en micro concentracions que recolzen la capacitat d’auto regulació biològica per mitjà de la detoxificació, drenatge, i l’estimulació dels mecanismes de defensa.

Els medicaments bioreguladors permeten abordar nombroses malalties més comunes, com per exemple els reumatismes, artrosis, trastorns inflamatoris, estats gripals i refredats, al·lèrgies, alteracions de la son.

Assessorament

La medicina bioreguladora és compatible amb els tractaments mèdics convencionals i a més existeixen nombrosos estudis clínics realitzats en pacients que avalen la seva seguretat i tolerància.

Tractament

Es tracta d’una alternativa eficaç i segura per a tots els pacients, sent especialment útils en els més delicats o en aquells on les defenses estiguin disminuïdes; és el cas dels nens, persones al·lèrgiques, pacients polimedicats amb tractaments de llarga durada o durant l’embaràs, seguint sempre les recomanacions del seu metge.

Tractament

Aquests medicaments, gràcies a la seva composició, no tenen efectes de dopatge, doncs cap dels seus components està inclòs en la llista WADA, per la qual cosa resulten molt útils en els esportistes.

Demana hora ONLINE al nostre servei

CÒMODAMENT DES DE CASA!

TU DECIDEIXES COM:

SERVEI PRESENCIAL
SERVEI ONLINE: CONNECTA’T PER SKIPE

BLOG MG MEDICINA NATURAL


MENÚ NAVEGACIÓ
  • DEIXAR DE FUMAR
  • SISTEMA PERSONALITZAT DOSIFICACIÓ
  • MEDICINA NATURAL I INTEGRATIVA
  • MG NUTRICIÓ
  • CLUB NADÓ
  • BLOG
SEGUEIX-NOS!
DADES DE CONTACTE
Via Augusta, 49 · 08006 Barcelona

Tel. 932 18 48 19 · Fax. 934 15 68 45 | Email: info@farmaciamartagento.com

HORARI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Obert 365 dies
De dilluns a divendres de 8 a 22h
Dissabtes, diumenges i festius de 9 a 22h