//Últimes novetats en protecció solar

Últimes novetats en protecció solar

No posem en dubte que el sol és imprescindible per a la vida i per a la síntesi de vitamina D, però cal vigilar tots els efectes nocius a curt i a llarg termini que ens pot causar. Una exposició excessiva i continuada sense prendre mesures pot alterar el genoma, amb la consegüent formació de melanomes o carcinomes. Encara que associem el color de la pell bronzejada amb una bona salut, cal tenir en compte que abusar del sol provoca taques a la pell, arrugues i fins i tot cataractes, i a llarg termini, l’aparició dels temuts carcinomes.

Per evitar tots aquests efectes secundaris és MOLT IMPORTANT fer servir protecció solar cada dia, aplicada de manera freqüent i generosa.

Avui ens agradaria parlar d’algunes de les novetats que podem trobar aquest any a la farmàcia pel que fa a la protecció solar.

 

ANTHELIOS SPF 50+ PIGMENTATION

 

anthleios-pigmentation-spf-50

Protecció solar molt alta amb color d’ampli espectre (UVA + UVB). Enriquida amb Procerad, la seva fórmula ajuda a aconseguir una pell més homogènia.

Pell sensible amb risc d’hiperpigmentació provocada pels UV i la llum visible, com el melasma de l’embaràs o les taques de l’envelliment. Protecció molt alta d’ampli espectre, fotoestable enfront els raigs UVA/UVB i a la llum visible. Protecció amb SPF 50+ reforçada contra els raigs UVA (gairebé el doble d’estricta que les recomanacions europees sobre productes de protecció solar) gràcies al sistema filtrant patentat XL-Protect combinat amb Aigua Termal de La RochePosay, calmant i antioxidant.

 

ANTHELIOS SPF50+ SUN INTOLERANCE

 

Anthelios-spf-50-sun-intolerance

Protector solar per a pells intolerants al sol. Enriquit amb Neurosensina calmant.

Protector solar per a pells sensibles i amb intolerància al sol, amb tendència a al·lèrgies solars com l’erupció polimorfa lleu. XL-PROTECT per a una protecció UVA/UVB molt alta, d’ampli espectre i fotoestable. Protecció amb SPF 50+ òptima reforçada contra els raigs UVA (gairebé el doble d’estricta que les recomanacions europees sobre productes de protecció solar) gràcies al sistema filtrant patentat XL-ProtectTM combinat amb Aigua Termal de La Roche-Posay, calmant i antioxidant.

 

 

Si tens qualsevol dubte vine a la farmàcia
i t’assessorarem quin és el millor solar per tu.

 

By |2019-05-28T15:45:31+01:00May 18th, 2018|Dermocosmètica|

About the Author:

One Comment

  1. […] les radiacions són més intenses i més perjudicials. Com ja hem dit en altres entrades del blog (Últimes novetats en protecció solar, Com aconseguir un bon bronzejat aquest estiu?), és el causant de milions de càncers cutanis cada […]

Comments are closed.