Aquest estiu has de cuidar la teva pell com mai. A la farmàcia et recomanem utilitzar un protector solar oral i after sun. Així tindràs una pell bronzejada i cuidada!

 

Quines conseqüències té l’excés de sol en la pell?

Quan l’exposició al sol és excessiva, les conseqüències passen a ser negatives. Per això, és necessari protegir-nos de tots dos tipus dels raigs UV (UVA i UVB).

Els raigs UVA estan implicats en l’envelliment de la pell, els UVB són responsables de les cremades provocades pel sol.

Un estudi de l’AECC (Associació Espanyola contra el Càncer) ha analitzat que els casos de melanoma augmenten un 10% cada any. Per aquest motiu, et recomanen que et protegeixis davant el sol, i no només a l’estiu.

I és que, encara són moltes les persones que prenen el sol de forma poc recomanable. L’estudi també recalca que el 42% de les persones prenen el sol a la platja entre les 12h i les 16h.

 

Protector solar oral:

Les càpsules de protector solar oral són complements alimentaris elaborats a base de components vegetals. Com  per exemple, el beta-carotè, vitamines i extractes naturals que ajuden a protegir tota mena de pell de la radiació solar.

Aquestes càpsules neutralitzen l’acció de la radiació solar ultraviolada. Així com, ajuden a prevenir i reparar el mal causat per la visible i infraroja des de l’interior. A més, aporten propietats antioxidants que contribueixen a mantenir una pell sana.

A vegades amb aplicar la crema solar no és suficient. Ja que, poden quedar zones sense cobrir com el clatell, les orelles, els avantbraços o l’empenya.

A més no sempre apliquem la protecció solar com deuríem. Per això, les càpsules fotoprotectores són un complement perfecte per a potenciar la protecció de la pell.

La seva acció des de la primera presa permet tenir una pell sana i protegida de la radiació solar. Però, saps en quins casos l’has de prendre?

 • Si tens la pell sensible o pateixes algun tipus de malaltia dermatològica.
 • Tens la pell sana, però hi ha antecedents de càncer de pell en la teva família.
 • Vols prevenir l’aparició de taques i l’envelliment cutani.
 • En nens a partir de 4 anys que necessiten protegir la seva pell.
 • Estàs exposat a la radiació solar tant a la platja com a la muntanya.
 • Realitzes algun tipus d’activitat a l’aire lliure.
 • No tens possibilitat d’aplicar la crema solar cada dues hores.

En tots aquests casos és molt recomanable el seu ús. Però qualsevol pot prendre aquestes càpsules. Això si, sempre abans consulta-ho amb el teu metge o farmacèutic.

Descobreix en aquest enllaç perquè és tan necessari!

 

Beneficis del protector solar oral: 

El protector solar oral presenta els següents avantatges:

 • Augmenta la protecció davant del sol en persones amb rosàcia, melasma i dermatitis atòpica. En el cas de l’acne, també és important tenir una protecció avançada perquè el sol afavoreix que es quedin taques en la pell.
 • Exposició controlada en aquelles persones amb vitiligen i psoriasis que requereixen prendre el sol.
 • Redueix l’acció dels radicals lliures gràcies al seu contingut en vitamines i antioxidants. A més, prevenen l’aparició de taques.
 • Millora l’aspecte de la pell, ja que actua contra l’aparició d’arrugues, línies d’expressió i la pèrdua d’elasticitat.
 • Existeixen diversos models que permeten el seu ús per a tota mena de pells. Inclús hi ha càpsules orals pels nens.
 • Aquestes càpsules són ideals per a persones esportistes. Ja que, a les dificultats per a aplicar les cremes solars, se suma l’acció de la suor, el contacte amb l’aigua o tovalloles.

After sun:

Segur que algun cop has fet servir After Sun però potser no l’utilitzes les vegades que ho hauries de fer.

El After sun és una loció corporal i facial que s’utilitza després d’haver exposat la pell al sol. Té la funció de calmar la pell que ha estat exposada a les agressions del sol. A més, d’hidratar-la per a compensar la sequedat causada pel sol.

Cal recalcar que no és el mateix que una crema hidratant. Una crema hidratant normal, simplement hidrata la pell. Mentre que aquesta loció conté, a més, ingredients calmants i altres substàncies que ajuden a recuperar la pell.

 

Perquè hem d’utilitzar After sun?:

Són moltes les raons per les quals hem d’utilitzar aquesta loció a part dels protectors solars normals.

 • Una de les funcions del after sun és aconseguir que la pell recuperi la seva hidratació, baixar la inflamació. I, fins i tot, reparar el mal oxidatiu.
 • Evita la descamació. És l’aliat perfecte per a evitar que la pell no perdi el bronzejat
 • Baixa la temperatura. Després de l’exposició solar la temperatura interna i externa de la pell està molt elevada. I aquesta loció, ajuda a calmar la picor i fins i tot pot arribar a baixar tres graus la temperatura.
 • Repara el fotoenvelliment. El sol, provoca fotoenvelliment prematur (taques, arrugues i flaccidesa i utilitzar-lo pot evitar-ho i repara-ho.
 • Prolonga el bronzejat durant algunes setmanes més.

Com s’aplica?:

És necessari que sàpigues com s’aplica per evitar cremades. Després de dutxar-te, aplica’t la loció sobretot el cos i cara. Veuràs que la seva fórmula s’absorbeix ràpidament i et proporciona una sensació de frescor molt agradable després d’un temps al sol.

L’has d’utilitzar tots els dies després de l’exposició al sol. Però, si vols que el teu bronzejat et duri més, has de continuar aplicant-ho les setmanes següents d’haver pres el sol. D’aquesta manera notaràs la teva pell més lluminosa i bronzejada!

A més a més, has d’evitar els que continguin derivats del petroli, parabens i alcohol de qualsevol tipus. L’ingredient ideal per a calmar la pell és l’àloe vera. Has d’evitar utilitzar el de l’any passat, utilitzar-ho només quan et cremes i esperar massa per a aplicar-ho. L’has d’aplicar després de prendre de sol.

 

Productes recomanats per cuidar la teva pell a l’estiu: 

Protector solar oral: 

Des de la farmàcia et recomanem Heliocare Ultra D, una protecció solar oral amb vitamina D.

Uns dels seus ingredients principals és el Fernblock®. Aquest ingredient ha demostrat una alta eficàcia fotoimmunoprotectora, antioxidant i reparadora del dany solar.

Els altres ingredients són: vitamines C i E, licopè i luteïna (protector de la mucosa ocular).

Aquestes càpsules són ideals per a pells amb intolerància al sol, tipus de pells molt clares, taques a la pell o fotoenvelliment. Com també, per a pells sotmeses a tractaments fotosensibilitzants, pells reactives i pells amb dany actínic.

N’has de prendre una càpsula cada dia. O si vols, simplement en els mesos d’estiu.

 

After Sun:

Tenim una amplia varietat d’Afer Sun perquè puguis escollir el que s’adapti a les teves necessitats i el teu tipus de pell. Entra a la nostra web i escull el millor per a tu!

I si no saps quins són els ingredients que cal buscar en el After sun, descobreix-los en aquest enllaç!

 

Tens algun dubte? Vine a la farmàcia i t’assessorarem de seguida!