La Farmàcia Marta Gento celebra aquest octubre el seu 20è aniversari. I, per a commemorar-ho, se li ha realitzat una entrevista a Marta Gento, la titular de la farmàcia.

A continuació podeu llegir l’entrevista realitzada:

Com van ser els inicis de la farmàcia?

La Farmàcia MG va ser un projecte que es va iniciar fa 20 anys, partint d’una Oficina de Farmàcia tradicional, amb un objectiu clar: crear un Espai de Salut Integral de gran accessibilitat per a tot el barri.

Quins són els canvis més significatius que ha experimentat la farmàcia en aquests anys?

Durant aquests anys hem estat molt autoexigents en l’aprenentatge continu per a donar la millor solució a cada consulta dels nostres clients.

Hem millorat constantment les nostres instal·lacions, incrementant el nostre assortiment de producte, les nostres categories i els nostres serveis.

Sense oblidar l’ampliació del nostre horari d’atenció al client a 365 dies a l’any fins a les 22 h.

Quina és l’essència de FMG?

L’essència de FMG és crear un espai diferenciat de salut. On, a més d’una solució, el nostre client i/o pacient rebi la millor atenció personalitzada.

Com celebrareu l’aniversari?

Els anys passen molt ràpidament i, la veritat és que 20 anys de treball constant amb il·lusió i entusiasme, encara més. Per això, volem agrair a totes i cadascuna de les persones que han confiat en nosaltres i que ens han permès créixer junts, gràcies per la confiança dipositada en FMG.

Durant tot el mes d’Octubre i Novembre realitzarem un conjunt de tallers/ aules formatives per a continuar aprenent junts. També realitzarem promocions i vals especials. Així com sortejos de productes per a una bona prevenció de la salut i una òptima qualitat de vida.

Hem creat una nova imatge corporativa que ens acompanyarà durant aquesta celebració i moltes coses més….

Quins són els productes o serveis més demanats pels clients?

La gran diversitat de clients fa que tinguem desenvolupats una gran varietat de serveis, tots ells molt professionalitzats.

Se’m fa difícil destacar algun servei, ja que tots estan molt ben desenvolupats i per això tenen una alta demanda.

Si haig de donar-te alguns per resposta, parlaria del Servei Personalitzat de Dosificació de Medicaments (SPD) ,el servei de Consell Nutricional (MARTA GENTO NUTRICIÓ), el Club Benvingut Nadó, la Deshabituació Tabàquica , Anàlisis Bioquímiques i el Servei d’Ortopèdia.

Els clients i les seves necessitats canvien, però com s’adapta FMG a aquesta evolució?

La Farmàcia és un establiment sanitari amb una gran capacitat d’adaptació als canvis i a l’evolució constant de la societat i dels avanços de la ciència. Per això, el nostre equip està en constant formació i actualització dels coneixements de prevenció i de la cura de la salut així com de  farmacologia i tot l’abordatge integral que permet una bona qualitat de vida del pacient/ client.

Veig La Farmàcia com un pilar molt important per a la població dins de l’àmbit sanitari. La seva gran proximitat i accessibilitat la converteixen en un puntal indispensable de la nostra societat actual.

Quins són els reptes que es planteja l’equip per als pròxims anys?

Els nostres reptes són continuar millorant i creixent junts amb moltes idees i projectes a desenvolupar que us anirem informant a poc a poc.

Gràcies a tots per confiar en FMG!