Si tens taques a la pell, una de les fórmules per acabar amb elles és utilitzar despigmentants. Les taques poden envellir més que les arrugues i a vegades apareixent a edats primerenques. En aquest post descobriràs com eliminar-les.

Que provoca les taques a la pell?

Les taques a la pell poden ser causades per diverses raons, entre elles es troba l’exposició al sol. Ja que, la llum del sol augmenta la producció de melanina i, al mateix temps, aquests pigments formen les taques.

Una altra  causa  freqüent és l’embaràs que degut a l’augment hormonal, hi ha alteracions de la melanina. També, poder ser causades per la hiperpigmentació després d’una lesió inflamatòria (acne), per tenir molt ferro, per l’ús d’alguns anticonceptius o alguns antibiòtics.

Les zones més afectades solen ser la cara, l’escot i les mans. I la majoria de les taques solen ser inofensives, però, cal consultar sempre abans de fer qualsevol tractament despigmentant per descartar qualsevol lesió maligna de la pell. A Farmàcia Marta Gento, podem realitzar un cribratge, per derivar al dermatòleg en cas que sigui necessari.

Com prevenir les taques?

Per prevenir que surtin taques a la pell és necessari utilitzar protecció solar durant tot l’any per evitar una exposició permanent.

A part d’això, cal fer tractaments específics  amb cremes i/o sèrums despigmentants i clarificants per tal de reduir  taques i igualar el to de la pell.

Que són les cremes despigmentants?

Les cremes despigmentants actuen directament a la zona on hi ha una hiperpigmentació. S’encarreguen d’obstruir la melanina en les zones afectades, a més a més d’hidratar la pell.

Aquestes cremes tenen com a principi la hidroquinona, l’àcid Kojic, arbutina, àcid azealic i àcid retinoic, o combinacions entre ells .

Cal que apliquis aquest tipus de cremes 1 o 2 vegades al dia,matí ( sempre amb la posterior aplicació de protecció solar) i nit.

Per celebrar el 20é Aniversari de Farmàcia Marta Gento ara tens la gamma de despigmentants de Skinceuticals amb promoció:

  • Per la compra d’un producte tens un 10% de descompte
  • Per la compra de dos productes tens un 15% de descompte en cada unitat.
  • I, per la compra de tres productes tens un 20% de descompte en cada unitat.

Aprofita-la abans que acabi. Tens fins al 15 de Novembre!