Desemmascarem el tabac!

Aquesta passada setmana hem celebrat la Setmana sense fum, una setmana que any rere any pretén conscienciar sobre la importància de no començar a fumar o, en el cas que ja es fumi, d’abandonar aquest mal hàbit.

En els nostres posts anteriors ja us orientàvem sobre com es pot fer! Avui volem fer èmfasi en una difusió clara del negoci que hi ha al darrere del tabac i la publicitat enganyosa, que no posa les coses fàcils als joves més influenciables.

el-tabac-al-descobert-Farmacia-Marta-Gento

Us recomanem que, si teniu adolescents a casa, els ajudeu a descobrir la cara oculta d’aquest món a la web El tabac al descobert (http://eltabacaldescobert.diba.cat/)

 

 

Sabeu què és el tercer fum?

El fum que genera la combustió del tabac conté unes partícules sòlides que queden en teixits, cortines, tapisseries de sofàs i cotxes, aliments i tetines de biberons, entre d’altres. Aquestes partícules són perjudicials per a la salut inclús durant hores després d’haver fumat.

 

Hi ha persones que ja ho han aconseguit!

Si encara t’ho estàs rumiant, et recomanem molt que llegeixis històries d’exfumadors (http://www.historiesdexfumadors.cat/) que en el seu dia van fer el pas i ho han aconseguit! El seu testimoni et pot ajudar amb idees pràctiques i reflexions que reforcin pensaments interessants.

 

Histories-exfumadors

 

 

 

 

Les vacances d’estiu són una molt bona ocasió per fer un intent!

A la farmàcia t’oferim el seguiment individual per provar-ho.

Tria el teu moment i vine a explicar-nos-ho.

Planificarem conjuntament el teu pla d’acció i et donarem suport en cada moment!