Medicina natural2017-03-27T07:48:03+01:00

MG MEDICINA NATURAL I INTEGRATIVA

Naturopatia i teràpies naturals

TERÀPIES NATURALS QUE T’OFERIM

aromaterapia barcelona

Aromateràpia

A Farmàcia Marta Gento t’oferim l’ aromateràpia dintre del nostre ventall de teràpies naturals, doncs és una teràpia molt eficient. L’aromaterapia restableix l’equilibri i harmonia del cos i de la ment, aprofitant les propietats dels olis essencials extrets de les plantes aromàtiques.

fitoterapia barcelona

Fitoteràpia

A Farmàcia Marta Gento sabem que molts preparats de plantes medicinals ens poden arribar a resultar una bona solució per diferents alteracions de la salut. ¡Escollim el tractament natural amb fitoteràpia més adient pel teu cas!

medicina biorreguladora barcelona

Medicina bioreguladora

La Medicina Bioreguladora és una teràpia natural que promou l’autoregulació dels sistemes biològics per a la seva pròpia curació. Amb la medicina bioreguladora s’utilitzen fàrmacs naturals combinats en micro concentracions que recolzen la capacitat d’auto regulació biològica per mitjà de la detoxificació, drenatge, i l’estimulació dels mecanismes de defensa.

nutricion celular activa barcelona

Nutrició cel·lular activa

La nutrició cel·lular activa, identifica els eventuals excesos/mancances, causants dels origens dels desequilibris, per tal de reestablir un estat òptim de salut. Fem servir un programa informatitzat IoMET®, exclusiu de NUTERGIA, mitjançant un qüestionari individualitzat, que ens permet establir un adequat perfil nutricional.

medicina ortomolecular barcelona

Medicina ortomolecular

La medicina ortomolecular és útil quan detectem que hi ha desequilibris moleculars i que aquests es poden corregir mitjançant la suplementació amb molècules nutritives tals com vitamines, minerals, aminoàcids, enzims…

sals de shussler barcelona

Sals de Schüssler

Amb les sals de Schüssler ajudem a l’organisme a compensar alteracions en la distribució i absorció dels minerals. Garantint l’absència d’ efectes secundàris.

flors de bach barcelona

Flors de Bach

Amb les Flors de Bach t’ ajudem a restablir l’equilibri emocional perdut.
Per això les Flors de Bach, són beneficioses tan per la salut psicològica com per estimular la capacitat propia del cos per guarir-se a si mateix.

homeopatia barcelona

Homeopatia

L’homeopatia és un mètode terapèutic per la prevenció, alleujament o curació de malalties utilitzant remeis d’origen natural, basant-nos amb el principi de similitud i dosis infinitesimal.
La nostra homeòpata tracta als pacients de forma molt individualitzada segons la manifestació dels símptomes, i tenint en compte també la seva personalitat fent un estudi personalitzat complert.

CLICAT SALUT NATURALMENT

Atenem a les persones de manera integral amb l’objectiu d’ajudar a restaurar i harmonitzar la salut, tant en la vessant preventiva com terapèutica.
Utilitzem teràpies per potenciar la capacitat regeneradora i curativa que el nostre cos té, seguint els principis fonamentals del criteri naturista.

clicat salut

Marina Pérez

Llicenciada en Farmacia per la Universitat de Barcelona
Especialista en Naturopatia per l’Escola de teràpies naturals Cenac Barcelona
Teràpia Floral

“La salut és l’estat natural de l’home, i la naturalesa és la que guareix” (Hipócrates)

Reserva la teva cita online amb la nostra especialista en medicina natural

¡CONSULTA’NS!

Demanar hora

TU DECIDEIXES COM:

SERVEI PRESENCIAL

SERVEI ONLINE:CONNECTA’T PER SKIPE

RESERVA HORA ONLINE AL NOSTRE SERVEI DE MEDICINA NATURAL

Medicina natural i integrativa
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Nom
Cognom
Email
Telèfon
Missatge
Invalid code
Gràcies per la seva reserva. De seguida rebrà la confirmació per email.
OK